Mandlová kaše s jablky

Konečně jsem v klidu. A najednou mě i baví snídat. Tím myslím pořádně snídat, trošku si se snídaní pohrát a mít z ní radost.  Bez snídaně bych nevydržela nikdy, ale tohle je prostě něco jiného. Když jdu do školy nemám ani pomyšlení na to, že bych si ještě ráno měla něco připravovat. Většinou jen vezmu nějaké pečivo sýr a zeleninu a tím končím. Najednou mám víc času a tak si všechno tak nějak mnohem víc užívám. Takže až budete mít chuť se dobře a přitom zdravě nasnídat, přeju dobrou chuť.


Suroviny:
  • 1/2 hrnku jemných ovesných vloček
  • 3/4 hrnku mandlového mléka
  • 1 přezrálá hruška
  • 1 jablko
  • pár lístků meduňky
  • 1/2 lžíce medu
  • mandle
Vločky v hrnci zalijeme mlékem, přivedeme k varu a povaříme asi 3 minuty. Poté přidáme oloupanou a nastrouhanou hrušku, nasekanou meduňku a přisladíme medem. V misce ozdobíme nakrájeným jablkem a plátky mandlí.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Nedávno přidané

recentposts

Náhodné příspěvky

randomposts